• За нас

  Какво е Геометрис?

  Ние сме фирма предлагаща широка гама услуги в областта на геодезията и маркшайдерството.

  Уникалното при нас е перфектната симбиоза между опита, знанията и уменията, които притежаваме.

  Трите неща, на които най-много държим са: Точност, коректност и отговорност.

  В Геометрис прилагаме изпитани практики базирани на знания, ценности и натрупан опит. Тези неща в съчетание с професионалното отношение към клиента, ни дават възможност да постигаме отличните си резултати.

  Няколко думи от нашия упрвител.

  От 2011 година, оценявам нашия успех по успеха на нашите клиенти. В началото моята визия бе да предоставяме най-добрата услуга, чрез използването на най-съвременни технологии. Това е визия, която продължаваме да следваме и до днес. Чрез инвестиране в технологии, нашите служители и най-вече нашите клиенти оценяват постиганите резултати.

  Нашия ангажимент към вас: Да предоставяме услуги в областта на геодезията с фокус върху точността, спазването на сроковете и качеството.

  Независимо дали става дума за имот, еднофамилна къща, жилищна кооперация или фабрика, можете да разчитате, че Геометрис разполага с оборудването, работната сила и опита, за да постигне резултатите, които очаквате и заслужавате.

  Аз ви каня да разгледате по-отблизо Геометрис. Вижте какво можем да направим за вас.

  с уважение,
  инж. Дилян Ценков

  Научете повече за Геометрис:

  Сертификати и правоспособност

  Ние имаме всички необходими сертификати за да изпълним поставените задачи и да гарантираме сигурността на личните ви данни. Научете повече.

  Нашите ценности

  Ние в Геометрис се гордеем с нашите ценности, които определят и нашето представяне при изпълнението на поставените задачи. Научете повече.

  Нашата работа

  Геометрис има наистина богат опит в решаването на различни задачи свързани с геодезията и маркшайдерството. Научете повече за нашите минали проекти.

 • Нужна ви е повече информация ?